Recenzie zákazníkov

Niekedy nie je možné dosiahnuť 100% zhody s originálom. Našou prioritou sú atraktívne príjemné vône a dlhá výdrž vône vďaka 18% podielu kvalitných vonných esencií z Francúzska.

Pri každom parfému pridávajú zákazníci recenzie.
Prinášame Vám posledné aktuálne recenzie tu:

2.3.2021  Kateřina Koc******
  B044 CHL LOVE

Od esensina používám chloe love už roky a naprosto úžasný parfém a skvělá vůně s neuvěřitelnou vydrží. Za mě je to top v napodobeninách!

19.2.2021  Šamanka
B049 DIO J.ADORE

Povedená imitace. Original je sice original, ale tato vůně se velmi příjemně nosí!

12.2.2021  Lenka
  B042 CHOP CAŠMIR

Parfém nádherně a jemně voní, dost sladký, ale takové mám rada! Není těžký! Je to úplná exploze vanilky, jakou jsem dlouho necítila a hledala. Pořád to nutí očichávat se! A vanilka je navíc afrodisiakum! Voní příjemně ihned po vyzkoušení i po pěti minutách, po hodině ... mám ráda takto sladké. Hlava mě z něho nebolí a opět další z těch které jsem si zamilovala na první použití , tento určitě objednám!!! Zkoušela jsem asi třicet testru a jeden lepší než druhý. Dodání rychle, výborná komunikace, velký výběr i výdrž a kvalita parfémů za výborné ceny. Tento eshop ráda doporučuji. Děkuji.

31.1.2021  Štěpánka
  B044 CHL LOVE

Hrozně zajímavá pudrovo-mýdlová vůně s výbornou výdrží, stačí 1-2 střiky a voníte celý den. Pro mě vůně čistoty, pro přítele vůně čerstvě vypraného prádla, Doporučuji!

22.1.2021  Andrea
  B136 JOO ALL ABOUT EVE

Tuto vůni miluji již od svých mladých let, mám doma i originál, který má bohužel slabou výdrž. Zkusila jsem tuto imitaci a musím uznat , že voní shodně s originálem a ještě k tomu má mnohem, mnohem delší výdrž, což je bomba. Štavnatá, nádherná vůně.

17.1.2021  Parfem Lady
  B185 LANC IDOLE

tato vune je moje nej. nejdrive jsem zkusila tester a bylo to prijemne prekvapeni, vydrz dobra, vune krasna, povedla se jim. za me palec nahoru a objednavam porad 100ml :)

5.1.2021  Alena
  B089 YSL BLACK OPIUM

Úžasná vůně s dlouhou výdrží, stejná jako originál. Vřele doporučuji !!!

15.12.2020  Lenka
  B155 ARM CODE WOMEN

Dobrý den parfém nádherně voní a dlouho . Vzala jsem napoprvé několik testrů, abych mohla jako astmatička nejdříve vyzkoušet a tohle je už 4. vůně, která je naprosto dokonalá. Parfém je více nasládlý, intenzivní ale přitom příjemně voňavý a zároveň výrazný, hned upoutá, přitažlivý a sexy. Stačí 1-2x stříknout. Jsem moc spokojená , určitě objednám i ve větším balení , voní i dceři . Díky Esensino, že jste! :)

30.11.2020  Irena Nováková
  B114 ARM SÍ

Doporučuji. Fakt nemá chybu. Dlouho jsem váhala, než jsem si ho koupila a jsem nadšenááááááá. Lepší než originál. Miluju tuto vůni. Jako dárek k Vánocům...není nic lepšího není

27.11.2020  Alžběta
  B117 LANC LA VIE EST BELLE

Imitace se opravdu vydařila, vůni jsem darovala dceři k narozeninám - měla opravdu velkou radost, nemůžeme si ji vynachválit.

15.10.2020  Šárka
  B104 DOLG LIGHT BLUE

Za mě super Gabbana jak má být a navíc drží!

 

                            












Výhody
nákupu
Tovar skladom disponujeme vlastnými skladmi
Ihneď odosielame objednávku rýchlo expedujeme
Doprava zadarmo pri nákupe nad 28 €
Výmena tovaru vymeníme za inú vôňu

MenuX

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Ďalšie informácie

Súhlasím