💥 Využite tajnú zľavu! 💥

Zadajte v 🛒 zľavový kód: CHCEMZLAVU

x

Recenzie zákazníkov

Niekedy nie je možné dosiahnuť 100% zhody s originálom. Našou prioritou sú atraktívne príjemné vône a dlhá výdrž vône vďaka 18% podielu kvalitných vonných esencií z Francúzska.

Pri každom parfému pridávajú zákazníci recenzie.
Prinášame Vám posledné aktuálne recenzie tu:

29.4.2022  Dasha
  B093 GUC RUSH 2

Dobrý den, hrozně dlouho jsem odolávala koupit tutu verzi Rush 2, protože znám originál. Ale špatně se shání 75 ml a ještě je dost dráhý. Chápu, je to značka. Nakonec jsem podlehla recenzím a snad nebudu litovat ! Není to úplně 100% vůně jako originál, ale hodně povedená verze. Ještě testuji výdrž, ale vůně je TOP. Možná, že někdy v budoucnu objednám vůni od mých dalších oblíbených, 100% originálních značek, za super ceny zde.

23.4.2022  Ela P.
  B031 P.RAB ULTRAVIOLET

Před pár dny jsem si koupíla tuhle vůni, jelikož jsem si na ni brousila zuby už delší dobu, no opravdu jsem velmi překvapená. Voní opravdu nádherně. Miluji totiž fialky a koukám, že cena je ještě příznivější, než byla. Mrzí mě jenom, že jsem na ni přišla tak pozdě. Jestli končí, tak je to škoda. A dcera? Ta je naprosto uchvácena touto vůní.

30.3.2022  Terka
  E004 DIOR FAHRENHEIT

Kupuji pro manžela už podruhé, krásná vůně pro chlapa. Pro sebe Mugler Angel :) Pozor na jiné lihové fejky na trhu s výdrží sotva hodinu. Zkoušeli jsme více napodobenin a tohle esensino má nejlepší vůni i výdrž.

18.3.2022  Adéla Kopecká
  B049  DIOR J.ADORE

vcera dorazila a prijemne prekvapeni, velka podobnost vune jako original, vydrz pul dne, na obleceni do vecera, za me pochvala

15.3.2022  Ali.
  B104  GABBANA LIGHT BLUE

Bohužel, originál se prodává jen jako toaletka, s výdrží pár hodin. Takže jsem chtěla zkusit esensino 18% parfémovanou vodu. A jsem nadšená, vůně je krásná a výdrž 2x delší za třetinu ceny originálu. SUPER kauf esensino!

4.3.2022  Parfem Lady
  B044  CHLOE LOVE

Chloé Chloé a Chloe love story jsou na mě sladké a to já nerada. Tato vůně je jemně pudrová, méně sladká, prostě jedinečná a originální, než ty květinové-ovocné. Zkoušela jsem i jiné eshopy, ale u Vás je nejlepší :) :)

3.3.2022  Aneta K.
  B117  LANC LA VIE BELLE

Velmi slusna podobnost s originalem, rychle dodani, urcite znovu ano!

25.2.2022  Martina
  B114  ARM SI

Úžasná sladší vůně s nádechem vanilky. Za mě super. Doporučuji

10.2.2022  Ivča
  B044  CHLO.E LOVE

Vůně je úžasná jako originál. Výdrž skvělá.

2.2.2022  Renata
  B215 EL.SAAB LE PARFUM

Nádherný pomerančovo-jasmínový parfém oslazený medem! Tato vůně je velmi univerzální, svěží, zaroveň sladká,lehce orientální..je moc příjemná,až návyková. Mimo jiné i dlouho vydrží. Zkoušela jsem již nespočet parfémů známých i neznámých značek a mám hodně oblibených, ale kdybych měla mít jediný parfém, byl by to tento.

13.1.2022  Gabriela
  B001 GUCCI RUSH

Perfektní napodobenina parfému Gucci Rush. Jsem velmi mile překvapená, jak moc se opravdu podobá originálu. Děkuji za skvělou levnější variantu. Určitě si objednám ještě jiné vůně :)

18.12.2021  Zuzana
  B192 sada Chloé

Úžasná jemná vůně, svíčka i parfém nádherně voní. Vřele doporučuji.

17.12.2021  Michaela P.
  B005 náplň 100ml

Tuto vůni jsem dostala loni pod stromeček. Patří mezi trojici mých top.

30.11.2021  Martina
  B106 100ml náplň BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

Dnes jsem si objednala další dvě, to je prostě vůně, která snad nikdy neomrzí. Krásná svěží vůně s dlouhou, mega dlouhou výdrží.

30.11.2021  redaktoři webu
  5 NAJLEPŠÍCH IMITÁCIÍ PARFÉMOV

30.11.2021  Marca
  B106 BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

Tahle vůně je prostě top!!! V práci jsou na větvi z toho čím to voním. Určitě doporučuji vyzkoušet. Vůně je svěží a má mega výdrž.

26.11.2021  Marca
  B104 DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE

Nádherná svěží letní vůně. Dlouhá výdrž.

26.11.2021  Verča
  B072 CHLOÉ NOMADE

Krásně voní, i okolí mi vůni chválí. Mám koupené už několikáté balení :-)

6.11.2021  Michaela P.
  B026 LANCÔME TRÉSOR

Dnes jsem si ji byla vyzvednout. Vůně je nádherná. Navíc, dcera mě řekla, že tato vůně se jí na mě líbí nejvíce a že se ke mě hodí prostě nejvíce. Hodně vzorků jsem zkusila a Trezor prostě výhrál. Byl to paradoxně první parfémek a já mu zůstanu věrná. Navíc velmi příjemný bonus, že balíček od Vás přišel vlastně druhý den. Moc děkuji, že jste a věřím, že ještě budete dlouho. Přeji mnoho spokojených zákazníc, takových, jak jsem já. Díky ještě jednou...

7.10.2021  Ivana
  B103 LANCÔME VIE BELLE L’ECLAT

Zkusila jsem vzoreček, originál neznám vůbec. Pro někoho to bude krásné vůně, mně osobně se víc líbí jiné, ale to je prostě individuální. Velmi chválím kvalitu, vůně vydrží celý den (aplikuji na pulzní body a lehce na vlasy).

5.10.2021  Jarka
  B110 ESCADA MOON SPARKLE

Nádherna vôňa, šťavnatá,ovocná..proste úžasna ;)) uplne totožna s originalom. Výdrž tiež super ♡
  B115 GIVENCHY DEMON LE SECRET

Perfektná vôňa..a veľmi dobrá výdrž ☆
  E097 VERSACE EROS
Krásna svieža,mužná vôňa ❤ Fajn výdrž..

5.10.2021  Jarka
  B114 ARMANI SI

Dnes mi přišla, mám jí na sobě tři hodiny, zatím drží, ale spíš mi připomíná Si Fiori, je jemnější a sladší, aspoň to není bolehlav.

4.10.2021  Marie
  B044 CHLOE LOVE

Objednala jsem a vůbec nelituji. Stále se k té vůni vracím. Originál se přestal vyrábět nebo dovážet, nevím, ale tady jsem tu vůni našla a jsem moc ráda.

    B078 GUERLAIN IDDYLE
Marie: Také jsem tento parfém koupila. Znám dobře originál a musím říct, že bych byla velmi s vůní od vás spokojená, ale výdrž velmi malá, rychle vyprchala-nevydrží ani hodinu.

  B026 LANCÔME TRESOR
Marie: Tento parfém jsem koupila a nelituji. Voní krásně, zkrátka spokojenost. Koupím znovu.

1.10.2021  Ivana
  B168 CHAN CHANCE EAU TENDRE

Mám doma originál, který už mi dochází. Z Esensina jsem měla již několik vůní a proto jsem zkusila i tuto novinku. Je perfektní, od originálu se skoro vůbec neliší...jen tedy cenou. Objednala jsem i další 3 vůně, které jsem měla i originál a např. D&G The one je dokonalá, výdrž srovnatelná s originálem. Takže budu objednávat znovu i dcerám.

22.9.2021  Martina
  B106 BVL OMNIA CRYSTALLINE 100ml náplň

Tato vůně je naprosto jedinečná, šla jsem do toho na slepo a zamilovala jsem si ji.

13.9.2021  Pavel
  E004 DIO FAHRENH

Koupil jsem dle recenzí, velmi zvláštní chytlavá vůně. Originál jsem nezkoušel, každopádně za mě super, vydrž dlouhá.

12.9.2021  Ela P.
  B114 ARM SI

Také jsem měla štěstí a jsem majitelkou této úžasné vůně. Pravda, že jsem ve vůních tápala, ale poté, co jsem tuto vůni dostala, mám jasno. Pro mě už je tahle vůně Top a prostě to vyhrála na celé čáře...

6.9.2021  Jana
  B165 LOLITA LEMPICKA

Měla jsem originál. Už se nevyrábí. Ale tohle ho úspěšně nahradí. Ne na první počich, ale až se rozloží. Pak tam je vše, co je v popisu složení a navíc hřebíček. Pro mě vůně evokující vánoční čas. Vůně do které se zachumláš.

3.9.2021  Zuzana
  B042 CHOP CAŠMIR

Naprosto neuvěřitelná úchvatná vůně, kterou chcete cítit stále dokola. Vůně hřejivé vanilky vás naprosto dostane. Výdrž je téměř celý den a na oblečení je cítit i několik dní. Objednám si ji znovu a ve velkém balení. Je to pecka !!!

31.8.2021  Mirko
  E078 GUC POUR HOMME II

Tato toaletna voda sa uz nevyraba, je velmi specificka, nic sa na nu nepodoba. Tato imitacia je naprosto totozna, mozno maly rozdiel oproti originalu kedy v dozvukoch vone v originale je citit este trosku viac cerneho caju, ktory ani nemaju spomenuty tu na strankach, ale je tam len na konci, po 5 hodinach ho nie je citit, inac vydrz lepsia ako moj original !!! Vona uplne totozna, cena suprova, mam pocit ze notino uz pre mna stratilo vyznam. Ako dalsiu budem objednavat a porovnavat Dior panske damske, Armani damske Si, damske Bvlgari, damske Hermmes. Myslim, ze tie vone budu stat zato.

27.5.2021  Renáta
  B032 DOLG 3 LʼIMPERATRICE

  B043 VICT.R. FLOWERBOMB

Pořídila jsem si od vás dvě vůně - VICT.R. FLOWERBOMB a DOLG 3 L”IMPERATRICE jako kabelkovou variantu originálu, hlavně na léto, akce a dovolenky a teda naprostá pecka. Jsem velmi mile překvapena a jdu si vybrat další :) Děkuji a všem DOPORUČUJI!!!

26.5.2021  Lenka
  B049 DIO J.ADORE

Měla jsem i originál a musím říci, že tento parfém mi voní mnohem více. Byla to láska na první přičichnutí.

4.5.2021  Lenka
  B089 YSL BLACK OPIUM

Nádherná vůně. Sladká a úžasná. Za mě super!!!

29.4.2021  Michaela
  B089 YSL BLACK OPIUM

Tato vůně mě velmi láká. Tolik recenzí a jak ji všichni pochvalují. Určitě koupím. Celkově jsem a imitacemi velmi spokojená. Přece, když krásně voní a má výdrž (jakože ano a dokonce překvapivou), nevidím důvod, proč si radost neudělat? Už teď se na ni těším.....

22.4.2021  Michaela
  B165 LOLITA LʼDE LEMP

Je to nádherná vůně. Jelikož miluju orientální vůně, patří již mezi mé oblíbené. Okolí velmi schvaluje, příště koupím už velké balení. Prostě veliká spokojenost.

8.4.2021  Jitka
  B099 H.BOSS THE SCENT INTENSE

Překrásná, smyslná,něžná vůně, nevtírava.Jsem ráda,že jsem si ji koupila.

9.3.2021  Lenka
  B099 H.BOSS THE SCENT INTENSE

Dobrý den, tento je další z vyzkoušených a zase na jedničku! Jemný, sladký, lehký, něžný. Hlavně na léto a pro mladší bude 1* , vůně jsou zde často lepší než originály.. .zde mají všechny vůně dlouhou výdrž, na oblečení i několik dní, hezky falkonek, velmi nízké ceny, rychle dodání. Jsem s Esensinem moc spokojená a všem doporučuji.

2.3.2021  Kateřina Koc******
  B044 CHL LOVE

Od esensina používám chloe love už roky a naprosto úžasný parfém a skvělá vůně s neuvěřitelnou vydrží. Za mě je to top v napodobeninách!

19.2.2021  Šamanka
B049 DIO J.ADORE

Povedená imitace. Original je sice original, ale tato vůně se velmi příjemně nosí!

12.2.2021  Lenka
  B042 CHOP CAŠMIR

Parfém nádherně a jemně voní, dost sladký, ale takové mám rada! Není těžký! Je to úplná exploze vanilky, jakou jsem dlouho necítila a hledala. Pořád to nutí očichávat se! A vanilka je navíc afrodisiakum! Voní příjemně ihned po vyzkoušení i po pěti minutách, po hodině ... mám ráda takto sladké. Hlava mě z něho nebolí a opět další z těch které jsem si zamilovala na první použití , tento určitě objednám!!! Zkoušela jsem asi třicet testru a jeden lepší než druhý. Dodání rychle, výborná komunikace, velký výběr i výdrž a kvalita parfémů za výborné ceny. Tento eshop ráda doporučuji. Děkuji.

31.1.2021  Štěpánka
  B044 CHL LOVE

Hrozně zajímavá pudrovo-mýdlová vůně s výbornou výdrží, stačí 1-2 střiky a voníte celý den. Pro mě vůně čistoty, pro přítele vůně čerstvě vypraného prádla, Doporučuji!

22.1.2021  Andrea
  B136 JOO ALL ABOUT EVE

Tuto vůni miluji již od svých mladých let, mám doma i originál, který má bohužel slabou výdrž. Zkusila jsem tuto imitaci a musím uznat , že voní shodně s originálem a ještě k tomu má mnohem, mnohem delší výdrž, což je bomba. Štavnatá, nádherná vůně.

17.1.2021  Parfem Lady
  B185 LANC IDOLE

tato vune je moje nej. nejdrive jsem zkusila tester a bylo to prijemne prekvapeni, vydrz dobra, vune krasna, povedla se jim. za me palec nahoru a objednavam porad 100ml :)

5.1.2021  Alena
  B089 YSL BLACK OPIUM

Úžasná vůně s dlouhou výdrží, stejná jako originál. Vřele doporučuji !!!

15.12.2020  Lenka
  B155 ARM CODE WOMEN

Dobrý den parfém nádherně voní a dlouho . Vzala jsem napoprvé několik testrů, abych mohla jako astmatička nejdříve vyzkoušet a tohle je už 4. vůně, která je naprosto dokonalá. Parfém je více nasládlý, intenzivní ale přitom příjemně voňavý a zároveň výrazný, hned upoutá, přitažlivý a sexy. Stačí 1-2x stříknout. Jsem moc spokojená , určitě objednám i ve větším balení , voní i dceři . Díky Esensino, že jste! :)

30.11.2020  Irena Nováková
  B114 ARM SÍ

Doporučuji. Fakt nemá chybu. Dlouho jsem váhala, než jsem si ho koupila a jsem nadšenááááááá. Lepší než originál. Miluju tuto vůni. Jako dárek k Vánocům...není nic lepšího není

27.11.2020  Alžběta
  B117 LANC LA VIE EST BELLE

Imitace se opravdu vydařila, vůni jsem darovala dceři k narozeninám - měla opravdu velkou radost, nemůžeme si ji vynachválit.

15.10.2020  Šárka
  B104 DOLG LIGHT BLUE

Za mě super Gabbana jak má být a navíc drží!

 

                            












Výhody
nákupu
Vonné esencie z Francúzska
Neplatíte značkové balenie

MenuX

Nastavení Cookies
Cookies

Naše webové stránky používajú súbory cookies, ktoré nám pomáhajú s ich vylepšovaním. Aby sme cookies mohli používať, musíte nám to povoliť. Kliknutím na tlačidlo "OK, súhlasím" udeľujete tento súhlas.

Nastavení OK, souhlasím
×
Nastavení souborů cookies

Cookies sú malé súbory, ktoré webové stránky (aj tie naše) ukladajú vo Vašom webovom prehliadači. Obsahy týchto súborov sú vymieňané medzi Vašim prehliadačom a našimi servermi, prípadne so servermi našich partnerov. Niektoré cookies potrebujeme, aby sme webová stránka mohla správne fungovať, niektoré potrebujeme k marketingovej a štatistickej analytike. Tu si môžete nastaviť, ktoré cookies budeme môcť používať.

Nezbytné cookies
Nezbytné cookies
Jedná sa o technické súbory, ktoré sú nevyhnutné na správne správanie našich webových stránok a všetkých ich funkcií. Používajú sa okrem iného na ukladanie produktov v nákupnom košíku, zobrazovanie produktov na želanie, ovládanie filtrov, osobného nastavenia a taktiež nastavenie súhlasu s používaním cookies. Pre tieto cookies nie je potrebný Váš súhlas a nie je možné ho ani odstrániť.
Ovplyvňuje funkcie:
  • Konfiguračné cookies
Analytické cookies
Vypnuto Zapnuto
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu nášho webu a našich reklamných kampaní. Ich pomocou určujeme počet návštev a zdroje návštev našich webových stránok. Dáta získané pomocou týchto cookies spracovávame súhrnne, bez použitia identifikátorov, ktoré ukazujú na konkrétnych užívateľov nášho webu. Pokiaľ vypnete používanie analytických cookies vo vzťahu k Vašej návšteve, strácame možnosť analýzy výkonu a optimalizácie našich opatrení.
Ovplyvňuje funkcie:
  • Google Analytics - analytická návštevnosť
Personalizované cookies
Vypnuto Zapnuto
Personalizované cookies
Rovněž jsme se rozhodli cookie a ďalšie technológie, abychom přizpůsobili náš obchod potřebám a zájmům našich zákazníků a připravili jsme tak pro Vás výhradně nákupní zkušenosti. Vďaka použitiu personalizovaných súborov cookie môžeme varovať vysvetľovanie nežiaducich informácií, ako sú neodhadzujúce odporúčania výrobkov alebo neužitočné mimoriadne ponuky. Navyše nám používanie personalizovaných súborov cookie umožňuje ponúkať Vám doplnky, ako napríklad odporúčania výrobkov prispôsobených vašim potrebám.
Marketingové cookies
Vypnuto Zapnuto
Marketingové cookies
Marketingové (reklamné) cookies používame my alebo naši partneri, aby sme Vám mohli zobraziť vhodné obsahy alebo reklamy ako na našich stránkach, tak na stránkach tretích subjektov. Vďaka tomu môžeme vytvárať profily založené na Vašich záujmoch, takzvané pseudonymizované profily. Na základe týchto informácií nie je spravidla možná bezprostredná identifikácia Vašej osoby, pretože sú používané iba pseudonymizované údaje. Ak nevyjadríte súhlas, nebudete príjemcom obsahov a reklám prispôsobených vašim záujmom.
Ovplyvňuje funkcie:
  • Google Ads